[MAT] Quinoa-inspirasjon

I det siste har jeg hatt dilla på grønnsaksoppskrifter. Du kan se samlinga mi på Pinterest: grønnsaker og salater, supper og vegetariske hovedretter. Jeg har også sansen for raw food. Ikke som livsstil, men rettene brukt som enkeltmåltider eller tilbehør til måltider.

Jeg har også hatt dilla på quinoa i det siste og brukt det som tilbehør til middagen flere ganger.

Hvis du er sugen på grønnsaker i dag eller bare på vakker matfoto og -styling har jeg samlet noen fine oppskrifter med quinoa, alle fra blogger som har fantastiske bilder:

Quinoa kålwraps

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Grønnsakspiserpost

Photo: Golubka

..

Golubka er en raw food / vegetarisk blogg med nydelige bilder!

.

Vitaminberiket sort quinoasalat

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Grønnsakspiserpost

Photo: latartinegourmande

Bea (forkortelse for Béatrice) med bloggen La Tartine Gourmande er kokebokforfatter, stylist og fotograf basert i Boston. Oppskriftene er glutenfrie og vegetariske. Ikke rart jeg finner mange gode grønnsaksoppskrifter her…

.

Breakfast Quinoa Salad

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Grønnsakspiserpost

Photo: The Healthy Foodie

.

Bloggen The Healthy Foodie finne du ulike sunne oppskrifter, lavkarbo, sukkerfri steinaldermat m.m.

.

Nektarin, qunioa- og fennikelsalat

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Grønnsakspiserpost

Photo: Sprouted Kitchen

.

Sara Forte har den vegetariske bloggen Sprouted Kitchen sammen med mannen Hugh Forte, som tar bildene til bloggen.

.

Vegansk Quinoa & Søtpotetchili

Cocktail Chic via cocktailmarianne. Grønnsakspiserpost

Photo: MilkFreeMom

Lyndsay med bloggen MilkFreeMom har en sønn med melkeallergi og skriver derfor om mat uten melk.

Ha verdens beste mandag!

Hilsen Marianne :0)

.

2 Comments on [MAT] Quinoa-inspirasjon

 1. Så spennende! Quinoa har jeg aldri hørt om før, så der lærte jeg noe nytt! Det er det som er så gøy med p lese rundt på forskjellige blogger!:-) Og din blogg er et nyfunn jeg følger, det er alltid gøy. Hvilken tilknytning har du til Frankrike? Og er etternavnet ditt fransk? Jeg har forresten en giveaway/konkurranse gående på bloggen nå, du må gjerne delta:-) Ser du spør etter brukernavn, min Instagram er @rutheart, mens twitter er @ruthe_art. Bloggene mine er http://www.rutheart.blogspot.com og http://www.ruthesvirr.blogspot.com. Så da har du det! Snakkes!

  • Hei! :0)

   Så moro å ha en kunstner som leser, jeg har nettopp begynt på malekurs for å snuse på akrylmaling. Veldig moro!

   Jeg er ikke fransk, men mannen min har franske aner, men det er langt tilbake i slekta. (Vi har forresten vært i de Bourg, sovet i himmelseng på fransk vinslott – oh la la! ;D)

   Da har jeg notert meg adressene dine og skal ta en titt/følge. Tusen takk for at du deler! :0)

Leave a Reply

%d bloggers like this: